Finland/Suomi Gatherings

  Finland/Suomi Gatherings

  Suomi kokousten valmistelut jatkuvat pastoreiden ja muiden hengellisten johtajien yhteyden laajentamisella ja syventämisellä yli kirkkokuntarajojen. Ensimmäinen infotilaisuus pidettiin Risteyspaikka srk:ssa 9.9.2017 ja seuraava kokoontuminen oli 7.4.2018 Esyllä (Elävä Sana srk).

  John Lowndes ja Brad Cheese Kanadasta sekä Nigel Reid Irlannista olivat kaikki paikalla huhtikuunkin kokoontumisessa auttamassa meitä alkuun. Heillä on kokemusta Kristuksen seurakunnan kutsumisesta yhteen eri kansoissa.

  7.4. Finland Gathering – tilaisuuden jälkeen on Gathering valmisteluja kutsuttu koordinoimaan PALVELUTIIMI, johon kuuluvat Peter ja Pia Hackzell, Heikki Hilvo, Esko Hakulinen, Aarne Nurmio, Ari ja Tatiana Aksila, Andrei Hinkonen ja Päivi Heikkilä.

  Tarkoitus on kutsua edelleen pastoreita ja muita hengellisiä johtajia sekä seurakuntien vastuuhenkilöitä keskinäiseen yhteyteen Herran etsimisessä, ennen varsinaisten Finland / Suomi Gatheringien aloittamista.

  Gathering-tapahtumiin voit tutustua enemmän osoitteessa www.watchmen.org. Valmisteltavia Suomi kokouksia on tarkoitus järjestää kerran tai kaksi vuodessa. Ne ovat koko Kristuksen seurakunnan yhteisiä rakkaudellisia perhekokoontumisia ilman erityistä agendaa tai mitään opetusta. Kokoonnumme ylistämään Herraamme Jeesusta Kristusta ja etsimään Hänen suunnitelmiaan seurakunnalleen maassamme sekä koko kansallemme.