• Tapahtumat

    Etusivu > Tapahtumat > WHAT'S UP tammikuu 2018 - mitä Jumalalla on tekeillä seurakunnassaan?
WHAT'S UP tammikuu 2018 - mitä Jumalalla on tekeillä seurakunnassaan?

WHAT'S UP tammikuu 2018 - mitä Jumalalla on tekeillä seurakunnassaan?

Tervetuloa mielenkiintoiseen koko Kristuksen seurakunnalle tarkoitettuun konferenssiin WHAT'S UP tammikuu 2018 - mitä Jumalalla on tekeillä seurakunnassaan?

Anderson Williams Trinidadista on päähujana avaamassa silmiämme näkemään, mitä Jumala on juuri nyt tekemässä maailmanlaajuisessa seurakunnassaan - myös täällä Suomessa. Olemme valmistautumassa mielenkiintoisiin aikoihin, kun Herra on kokoamassa omiaan Päänsä alaisuuteen, yhteyteen ja rakkauteen, ilmaistakseen kunniansa ja kirkkautensa maan päällä.

Anderson Williams on innostava ja mukaansa tempaava puhuja, joka on saanut paljon ilmestystä Jumalalta. Kun Pyhä Henki avaa ajankohtaista ilmoitusta Jumalan Sanasta, tulet täyteen Pyhän Hengen tulta ja voimaa!

Päivi Heikkilä jakaa samansuuntaista Jumalan antamaa ilmestystä erityisesti koskien Suomea.

Konferenssi on pe-la 12.-13.1. Helsingissä, Pelastusarmeijan Temppelissä (Uudenmaankatu 40) ja su 14.1. Turussa (kokouspaikka ja -ajat ilmoitetaan myöhemmin). Konferenssi alkaa pe klo 18.00. Lauantain kokoukset alkavat klo 10.00 ja jatkuvat koko päivän sekä illan (tarkemmat kokousajat ilmoitetaan myöhemmin).

Olet sydämellisesti tervetullut!