Ireland Gathering

    Ireland Gathering

    Kansallinen Ireland Gathering pidettiin 20.-22.4. Bangorissa, historiallisella Clandeboye tilalla Pohjois-Irlannissa. Useissa maissa, varsinkin Euroopan ulkopuolella on muutamien vuosian ajan järjestetty näitä Gathering-tilaisuuksia, joihin kokoonnutaan ylistämään ja palvomaan Jumalaa rakkaudellisessa perheilmapiirissä. Tilaisuudessa ei ole opetusta eikä saarnoja, vaan pikemminkin Pyhän Hengen johtamaa yhdessä oloa Herran Jeesuksen Nimessä.

    Bangorissa tilaisuudet aloitettiin kellojen soitolla, kuten Bangorin munkkien oli tapana aloittaa ylistysvuoronsa. Kokoontumista johtivat sekä kanadalaisista että irlantilaisista koostuva johtotiimi. Tilaisuudessa toteutettiin eglantilaisten ja irlantilaisten toimesta merkittävä profeetallinen teko Pohjois-Irlannin uskovien identiteetin vapauttamiseksi täyteen itsenäiseen irlantilaiseen minäkuvaan.

    Dublinin lentokentän edustalla olevassa kirkontornissa teksti GOD IS LOVE puhutteli lähes shokeeraavasti, kun nousin Belfastiin menevään bussiin. Kuinka vähän osaammekaan elää todeksi tätä valtavaa totuutta: Jumala on rakkaus! Siitä juuri on kysymys Gathering-kokoontumisessa; Jumalan rakkaudesta meitä kohtaan ja meidän rakkaudestamme toisiamme kohtaan. Pyhä Henki antoi tilaisuudessa sydämeeni sanat Gathering Finland. Uskon, että Hän valmistelee vastaavaa kokoontumista omaankin maahamme. Sitä rukoilemme!