• Tiimi ja Johtoryhmä

    Etusivu > Tiimi ja Johtoryhmä
TIIMI / Caro Keinänen

TIIMI / Caro Keinänen

Caro (Karoliina) Keinänen on kuulunut King's Ministries tiimiin vuodesta 2000 alkaen. Hän palvelee laulussa sekä ylistyksen johtamisessa psalmistana sekä profeetallisessa ilmestystiedossa. 

Caro on ammatiltaan muusikko Turun konservatoriosta. Hän johtaa King's Praise ylistysryhmäämme, joka palvelee erilaisissa tilaisuuksissa. King's Paise on ollut mukana mm. Tv7 Paasto- ja rukousilloissa. Caro on ollut mukana erilaisissa muissakin ylistyskokoonpanoissa eri tilaisuuksissa.

Caro on saanut useita lauluja Herralta ja jotkut niistä ovat levinneetkin seurakuntien käytettäviksi.Profeetallinen ilmestys, jota Herra antaa Carolle, on ollut tukena ja rohkaisuna King's Ministries - palvelutyössä.

 

 

TIIMI / Maarit Savikko

TIIMI / Maarit Savikko

Maarit Savikko on kuulunut King's Ministries tiimiin vuodesta 1999 alkaen. Hän palvelee laulussa sekä ylistyksen johtamisessa, ja hoitaa joitakin hallinnollisia tehtäviä King's Ministries - palvelutyössä. Hän on toiminut myös sielunhoitopalvelussa kokouksissamme. Hänen profeetallinen ilmestyksen lahjansa on ollut siunauksena työllemme.

Maarit esiintyy yksinlaulussa sekä omassa palvelutyössämme, että kutsuttaessa myös erilaisissa muiden järjestämissä tilaisuuksissa. 

Erityisesti Maaritin sydämellä on aina ollut Israel-työ ja hän on ollut  mm. Tom Hessin All Nations Convocation Jerusalem - kokoontumisten palvelutiimissä kahdesti.   

JOHTORYHMÄ / Seppo Metsola

JOHTORYHMÄ / Seppo Metsola

Seppo Metsola on kutsuttu King's Ministries johtoryhmään v. 2008.

Hän on palvellut Kristuksen seurakuntaa lähinnä Turun seudulla, kooten ja rohkaisten rukoukseen ja edistäen uskovien yhteyttä yli seurakuntarajojen. Hän on palvellut kauan aikaa Rauno Helpin maan laajuisessa työssä sekä nykyään työtoverina myös Oiva Salllin Armonlaakson Akatemiassa Naantalissa.

Sepolla on Jumalan antamaa ymmärrystä Kristuksen seurakunnan järjestyksestä sekä Jumalan armeijasta mm. paikkakuntakohtaisessa rukoustyössä.

Seppo Metsola on ammatiltaan rakennusmestari, nykyään eläkkeellä.

JOHTORYHMÄ / Aira Orava

JOHTORYHMÄ / Aira Orava

Aira Orava on kutsuttu King's Ministries johtoryhmään v. 2008.

Aira on koulutukseltaan ilosofian maisteri ja erityisopettaja. Hän on toiminut kasvatustieteen assistenttina Oulun yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa sekä ollut opettajan sekä erityisopettajan tehtävissä eri puolilla maata. Hän on osallistunut koulu-uudistuksen erilaisiin projektitehtäviin. Vuosina 1977-85 hän oli Kokkolan kaupungin opetuspäällikkön virassa.

Aira Orava on ollut pitkään mukana kansainvälisessä naisten kristillisessä Aglow - järjestössä, 8 vuotta Turun Aglow:n puheenjohtajana. Erilaisissa kristillisissä tapahtumissa hän on toiminut erityisesti Länsi-Suomen aluella sekä johtotehtävissä mm. "Mahdollisuus muutokseen"-mediamissiossa Naantalissa sekä Naantali-missiossa. Hän on järjestänyt ja vetänyt Alfa-kursseja Aglow:ssa sekä Naantalin ev.lut.srk:ssa ja toiminut aikuistyön johtokunnan puheenjohtajana Naantalin ev.lut.srk:ssa 2000-luvulla useita vuosia.

Aira on ollut johtamassa myös erilaisia esirukousryhmiä, tällä hetkellä rukousryhmää Turussa ja Naantalissa sekä osallistujana useassa muussa rukousryhmässä. Hän on toiminut aktiivisesti Gideon-järjestössä yli 10 vuoden ajan jakamassa Uusia Testamentteja koululaisille.

Hengellinen naisten työ ja rukous ovat lähellä hänen sydäntään.

Aira ja Sakari Orava ovat palveluyhteydessä myös Kansan Raamattuseuran kanssa. He palvelevat seurakuntia lisäksi Espanjassa, asuessaan siellä osan vuotta.

JOHTORYHMÄ / Veijo ja Anna-Liisa Hämäläinen

JOHTORYHMÄ / Veijo ja Anna-Liisa Hämäläinen

Veijo ja Anna-Liisa Hämäläinen on kutsuttu Johtoryhmämme jäseniksi helmikuussa 2017. He ovat Tampereella ja muuallakin Suomessa Herraa palveleva pariskunta. Veijo ja Anna-Liisa ovat olleet yhteydessämme jo vuodesta 2001 lähtien ja olemme kiitollisia saadessamme heidät nyt myös johtoryhmäämme. Olemme vuosien varrella oppineet kunnioittamaan heitä luotettavina ja uskollisina Herran tahtoa etsivinä ystävinä.

Veijo Hämäläinen on oikeustieteen lisensiaatti, työssään hän on toiminut hallinto-oikeustuomarina. Sekä Veijolla että Anna-Liisalla on Master of Arts in Theology -tutkinto Life Christian Universitystä, Floridasta. Anna Liisa Hämäläinen on toiminut työssään lääninveroviraston apulaiskamreerina, hänellä on alalta merkonomin tutkinto. Anna-Liisalla on myös Elijah House sielunhoito 1, 2 ja 3 tutkinnot ja solunjohtajan koulutus Tampereella.

Nyt molemmat ovat eläkkeellä, mutta toimivat aktiivisesti Herran työssä, mm. NMKY:n avioparityössä ryhmänvetäjinä ja järjestäneet Rovaniemellä 5 vuotena viikonloppuseminaareja, Gideon-Raamattu- lähetystyössä vastuunkantajina, pitäneet kotiryhmiä Rovaniemellä ja Tampereella, srkn eri luottamustehtävissä (kirkkovaltuustossa, kirkkoneuvostossa, yms.) Rovaniemellä, Israel- lähetystyössä eri tavoin, Missiomaailman hallituksessa (Veijo), Healing Rooms rukoilijoina 4 vuotta, Anna Liisa järjesti ja luennoi Elijah House sielunhoitokoulun Muonion evl srkssa 12 sarjaa.

Veijo on kutsusta alustanut eri tilaisuuksissa. Hän on suomentanut kaikkiaan 20 hengellistä kirjaa ja joidenkin, esim Aviel Gershin Israelin kiertokirjeitä.