Finland Gathering / Suomi-kokoukset; tilaisuus pastoreille ja muille hengellisille johtajille

Finland Gathering / Suomi-kokoukset; tilaisuus pastoreille ja muille hengellisille johtajille

Suomi kokousten valmistelut jatkuvat pastoreiden ja muiden hengellisten johtajien yhteyden laajentamisella ja syventämisellä yli kirkkokuntarajojen. Ensimmäinen infotilaisuus pidettiin Risteyspaikka srk:ssa 9.9.2017 ja seuraava kokoontuminen on 7.4.2018 Esyllä (Elävä Sana srk, Veturitori 2, Hki). Alla kuvissa Esyn pastorit Peter ja Pia Hackzell.

Tilaisuuteen toivotaan runsasta pastoreiden ja muiden hengellisten johtajien sekä seurakuntien vastuuhenkilöiden osallistumista. Jos olet yksi edellä luetelluista henkilöistä, olet sydämellisesti tervetullut tilaisuuteen! Tilaisuuden järjestäjänä toimii tiimi Heikki Hilvo, Jorma Lahikainen, Petri Kauhanen ja Päivi Heikkilä. Tilaisuus alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 17.00.

John Lowndes ja Brad Cheese Kanadasta sekä Nigel Reid Irlannista ovat kaikki paikalla huhtikuunkin kokoontumisessa. Heillä on kokemusta Kristuksen seurakunnan kutsumisesta yhteen eri kansoissa.

Gathering-tapahtumiin voit tutustua enemmän osoitteessa www.watchmen.org. Valmisteltavia Suomi kokouksia on tarkoitus järjestää kerran tai kaksi vuodessa. Ne ovat koko Kristuksen seurakunnan yhteisiä rakkaudellisia perhekokoontumisia ilman erityistä agendaa tai mitään opetusta. Kokoonnumme ylistämään Herraamme Jeesusta Kristusta ja etsimään Hänen suunnitelmiaan seurakunnalleen maassamme sekä koko kansallemme.

 


WHAT'S UP apostolinen kokoontuminen

WHAT'S UP apostolinen kokoontuminen

What's Up apostolinen kokoontuminen 13.-14.4.2018, puhujana Anderson Williams Trinidadista, mukana Päivi Heikkilä sekä King's Praise.

13.-14.4. Helsingissä, Love Story Kingdom Family, Mäkelänkatu 60. Pe klo 19.00 ja la klo 10.00 ja klo 12.00                  

14.4. Turussa, Agape, Luostarinkatu 12. La klo 17.00.

Tervetuloa! Ei ilmoittautumista, eikä konferenssimaksua.


Kaupunkirukousmatka Italiaan

Kaupunkirukousmatka Italiaan

Päivi Heikkilä Italiassa 20.- 24.4.2018 kaupunkirukousmatkalla ja tapaa mm. Italian kansallisen rukousverkoston johtajaa. Kiitos esirukouksista! Ota yhteyttä, jos tiedät seurakuntia tai rukousryhmiä, jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneita rukouksesta paikkakuntansa puolesta, kiitos.


Kaupunkirukousmatka Ukrainaan

Kaupunkirukousmatka Ukrainaan

Päivi Heikkilän toinen kaupunkirukousmatka Ukrainaan keväällä, toukokuun lopulla, tällä kertaa sekä Odessaan että Keski-Ukrainan seurakuntiin. Kiitos esirukouksesta, että kaupunkirukousnäky tavoittaisi koko Ukrainan.


Päivi Heikkilä puhuu Agapessa Turussa

Päivi Heikkilä puhuu Agapessa Turussa

Päivi Heikkilä puhuu ajankohtaista profeetallista sanaa Turussa Agape Sydämessä la 25.8.2018 klo 17.00 alkavassa kokouksessa. Tervetuloa!

Os. Luostarinkatu 12, Turku.