Ajankohtaista Sanaa Agabe Sydän ry:ssä Turussa

Ajankohtaista Sanaa Agabe Sydän ry:ssä Turussa

Päivi Heikkilä puhuu ajankohtaista profeetallista Sanaa Turussa Agabe Sydän ry:n tilaisuudessa la 6.1.2018. Rukouspalvelu.

Os. Luostarinkatu 12.

Ks. lisää Agabe Sydän ry:n kotisivuilta. Tervetuloa!


WHAT'S UP maaliskuu 2018 - mitä Jumalalla on tekeillä seurakunnassaan?

WHAT'S UP maaliskuu 2018 - mitä Jumalalla on tekeillä seurakunnassaan?

Tervetuloa 2.-4.3. mielenkiintoiseen koko Kristuksen seurakunnalle tarkoitettuun konferenssiin WHAT'S UP maaliskuu 2018 - mitä Jumalalla on tekeillä seurakunnassaan? Kokoukset ovat pe- la 2.-3.3. Helsingissä Balderin salissa ja su 4.3. Turussa. Perjantain kokous alkaa klo 19.00 ja lauantain kokoukset alkavat klo 10.00 ja jatkuvat lounas- ja kahvitauoin iltaan asti.

Anderson Williams Trinidadista on päähujana avaamassa silmiämme näkemään, mitä Jumala on juuri nyt tekemässä maailmanlaajuisessa seurakunnassaan - myös täällä Suomessa. Olemme valmistautumassa mielenkiintoisiin aikoihin, kun Herra on kokoamassa omiaan Päänsä alaisuuteen, yhteyteen ja rakkauteen, ilmaistakseen kunniansa ja kirkkautensa maan päällä.

Anderson Williams on innostava ja mukaansa tempaava puhuja, joka on saanut paljon ilmestystä Jumalalta. Kun Pyhä Henki avaa ajankohtaista ilmoitusta Jumalan Sanasta, tulet täyteen Pyhän Hengen tulta ja voimaa!

Päivi Heikkilä jakaa samansuuntaista Jumalan antamaa ilmestystä erityisesti koskien Suomea.

Olet sydämellisesti tervetullut! Merkitse kalenteriin!

 


EAL 5.vuosikonferenssi Romaniassa 21.-25.3.2018

EAL 5.vuosikonferenssi Romaniassa 21.-25.3.2018

European Apostolic Leaders vuoden 2018 vuosikonferenssi pidetään Bukarestissa, Romaniassa, jossa isäntänämme on EAL:n johtoryhmän jäsen, Romanian helluntailiikkeen presidentti Ioan Ceuta.

 


Kaupunkirukousmatka Ukrainaan

Kaupunkirukousmatka Ukrainaan

Päivi Heikkilä toinen kaupunkirukousmatka Ukrainaan keväällä, toukokuun alkupuolella, tällä kertaa Keski-Ukrainan seurakuntiin.


Finland Gathering / Suomi-kokoukset; tilaisuus pastoreille ja muille hengellisille johtajille

Finland Gathering / Suomi-kokoukset; tilaisuus pastoreille ja muille hengellisille johtajille

Suomi kokousten valmistelut jatkuvat pastoreiden ja muiden hengellisten johtajien yhteyden laajentamisella ja syventämisellä yli kirkkokuntarajojen. Ensimmäinen infotilaisuus pidettiin Risteyspaikka srk:ssa 9.9.2017 ja seuraava kokoontuminen on 7.4.2018 Esyllä (Elävä Sana srk, Veturitori 2, Hki).

Tilaisuuteen toivotaan runsasta pastoreiden ja muiden hengellisten johtajien sekä seurakuntien vastuuhenkilöiden osallistumista. Jos olet yksi edellä luetelluista henkilöistä, olet sydämellisesti tervetullut tilaisuuteen! Tilaisuuden järjestäjänä toimii tiimi Heikki Hilvo, Jorma Lahikainen, Petri Kauhanen ja Päivi Heikkilä. Tilaisuus alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 17.00.

John Lowndes ja Brad Cheese Kanadasta sekä Nigel Reid Irlannista ovat ilmeisesti kaikki paikalla huhtikuunkin kokoontumisessa. Heillä on kokemusta Kristuksen seurakunnan kutsumisesta yhteen eri kansoissa.

Gathering-tapahtumiin voit tutustua enemmän osoitteessa www.watchmen.org. Valmisteltavia Suomi kokouksia on tarkoitus järjestää kerran tai kaksi vuodessa. Ne ovat koko Kristuksen seurakunnan yhteisiä rakkaudellisia perhekokoontumisia ilman erityistä agendaa tai mitään opetusta. Kokoonnumme ylistämään Herraamme Jeesusta Kristusta ja etsimään Hänen suunnitelmiaan seurakunnalleen maassamme sekä koko kansallemme.