• Finland Gathering - Suomi-kokoukset; infotilaisuus 9.9.2017

  Etusivu » Ajankohtaista » Finland Gathering - Suomi-kokoukset; infotilaisuus 9.9.2017
  Finland Gathering - Suomi-kokoukset; infotilaisuus 9.9.2017

  Finland Gathering - Suomi-kokoukset; infotilaisuus 9.9.2017

  Palveluviroissa ja muissa hengellisissä johto- ja vastuutehtävissä toimiville Herran palvelijoille järjestettiin 9.9.2017 infotilaisuus tulevista Finland Gathering-tilaisuuksista (Suomi-kokoukset), jotka kokoavat Kristuksen morsiusseurakuntaa maassamme kerran tai kahdesti vuodessa ylistämään Herraa Jeesusta ja kokemaan Jumalan omien perheyhteyttä keskinäisessä rakkaudessa. Gathering-näystä ja kokouksista on tietoa Gathering-sivustolla www.watchmen.org.

  Risteyspaikka-srk:ssa pidetyssä tilaisuudessa vierainamme olivat Gathering Global tiimin John Lowndes ja Brad Cheese Kanadasta sekä Ireland Gathering-johtoon kuuluva Nigel Reid. He kertoivat näistä Kanadasta lähtöisin olevista kansallisista Gathering-kokoontumisista, jotka ovat levinneet erityisesti Aasiassa, mutta pikkuhiljaa myös Euroopassa. Info-tilaisuuden kokoonkutsujina olivat Heikki Hilvo, Petri Kauhanen, Jorma Lahikainen ja Päivi Heikkilä.

  Suomi-kokousten valmistelu jatkuu lähinnä keskinäisen yhteyden luomisessa entistä laajemmin hengellisten johtajien kesken maassamme. Pyydämme rukouksiasi asian johdosta. Tulevaisuudessa tullaan järjestämään lisää yhteisiä tilaisuuksia asian tiimoilta.