• Riemuitkoot kallioilla asuvaiset, vuorten huipuilta huutakoot ilosta

  "Riemuitkoot kallioilla asuvaiset, vuorten huipuilta huutakoot ilosta"

 • Auringon noususta sen laskuun saakka olkoon Herran nimi ylistetty

  "Auringon noususta sen laskuun saakka olkoon Herran nimi ylistetty"

 • Ne, jotka häntä rakastavat, ovat niin kuin aurinko, kun se nousee voimassansa

  "Ne, jotka häntä rakastavat, ovat niin kuin aurinko, kun se nousee voimassansa"

 • Katselkaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat; eivät ne työtä tee eivätkä kehrää.

  "Katselkaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat; eivät ne työtä tee eivätkä kehrää."

 1. 1
 2. 2

Tapahtumat

WHAT'S UP Apostolinen konferenssi 2.-4.3.2018

WHAT'S UP Apostolinen konferenssi 2.-4.3.2018

WHAT'S UP Apostolinen konferenssi 2.-3.3. Helsingissä ja 4.3. Turussa

Konferenssi alkaa pe klo 19.00 ja jatkuu la klo 10.00 alkaen koko päivän klo 22.00 asti. (lounastauko klo 13.00-14.00 ja päivällistauko klo 17.00-18.00). Kokouspaikka Helsingissä on Love Story Fellowship, Mäkelänkatu 60.

Turun kokoukset sunnuntaina alkavat klo 11.00 ja päättyvät klo 18.00 (lounastauko klo 14.00-15.00). Kokouspaikka on Naantalin kylpylä.

Anderson Williams Trinidadista ja Päivi Heikkilä ovat puhujina. Ylistyksessä King's Praise. Konferenssissa puhutaan siitä, mitä Jumala on lähitulevaisuudessa tekemässä maailmanlaajuisessa seurakunnassaan. Herra on tuo elävää ruumistaan ulos kaikista kuolleista rakenteista! 

Konferenssiin on ilmoittautumismaksu Helsingissä 20€, sis.kahvin ja pullan, Turussa 25€ sis.lounaan. Ilmoittautumiset sivullamme www.kingsministries.fi, jossa on myös tilitietomme ilmoittautumismaksua varten. ILMOITTAUTUMINEN EI VÄLTTÄMÄTÖNTÄ, MUTTA MAKSA MIELELLÄÄN KONFERENSSIMAKSU TILILLE tai ota käteistä mukaan kokoukseen.

Anderson Williams on innostava ja mukaansa tempaava puhuja, joka on saanut paljon ilmestystä Jumalalta. Kun Pyhä Henki avaa ajankohtaista ilmoitusta Jumalan Sanasta, täytyt Pyhän Hengen tulella ja voimalla! Jeesus sanoi Luuk. 12:49; "Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!"

Olet sydämellisesti tervetullut! Merkitse kalenteriin!

 


Kaupunkirukousseminaari Pohjois-Irlannissa

Kaupunkirukousseminaari Pohjois-Irlannissa

Kaupunkirukousseminaari Peninsula - kaupunkien rukoustyön tehostamiseksi Pohjois-Irlannissa 10.-11.3.2018, Päivi Heikkilä puhujana. Seminaari järjestetään I Loaf You - kristillisessä kahvilassa, os. 58 Main Street, Ballywalter, Pohjois-Irlanti. Kokoukset la klo 10.00, 13.00 ja 19.00 ja su klo 19.00.


Ajankohtaista

Profetia Kristuksen ruumiista 1.10.2017

Profetia Kristuksen ruumiista 1.10.2017

Profetia Kristuksen ruumiista, Päivi Heikkilä 1.10.2017 Tonava-maiden edustajien kokoontumisessa Donaueschingenissä, Saksassa.

”Kokoan teidät yhteen, tuon jokaisen ruumiini jäsenen omalle paikalleen. Saatan ruumiini tulemaan yhteen ja toimimaan yhdessä Henkeni vaikutuksesta.

Rakkauteni

...
Europe shall be saved! Rukousjohtajien Round Table 2017

Europe shall be saved! Rukousjohtajien Round Table 2017

Europe shall be saved eli Eurooppa pelastuu (esbs.org) - näyn kantajat kutsuivat joukon Euroopan rukousjohtajia pyöreän pöydän neuvotteluun rukouksen lisäämiseksi ja tehostamiseksi Euroopassa.

Johannes Hartl oli tilaisuuden isäntänä Augsburgin Rukoustalossa, Saksassa.

...
Global Apostolic Summit Pariisissa 2017

Global Apostolic Summit Pariisissa 2017

Apostolinen kokous 25.-30.10.2017 Pariisissa oli hengeltään vallankumouksellinen; Ekklesian (Herran omien, Hänelle erotettujen ja ulos kutsuttujen) on aika vapautua kuolleista uskonnollisuuden siteistä!

Sama viesti kuului useilta aikamme merkittäviltä apostoleilta. Uskonnollisen henkivallan

...
Tonava-maiden anteeksipyyntö

Tonava-maiden anteeksipyyntö

Tonavan varrella olevien 10 maan edustajat kokoontuivat Jom Kibburina, 29.9.-1.10. järjestämäämme 3 päivän kokoukseen Tonavan lähteille Donaueschingeniin, Saksaan. Maat ovat Saksa, Itävalta, Unkari, Kroatia, Serbia, Slovakia, Ukraina, Moldova, Bulgaria ja Romania.

...